Kymen Kaihdin järjestelee toimintaansa talven ja kevään 2023 aikana. Järjestelyitä tehdään, että pystymme palvelemaan tärkeimmät asiakasryhmämme edelleen laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Haluamme jatkossakin tuottaa yritysasiakkaillemme projektikohteet laajalla valikoimalla ja jämerällä projektinhallinnalla.

Kuluttajamyynnissä olemme asiantuntija, jolla ovat moottoroidut, älyohjatut kokonaisuudet hyvin hallussa. Toimitamme kotimaiset ja laadukkaat ulkopuoliset aurinkosuojatuotteet kuten markiisit, ZIP-screenit ja terassi- sekä parvekekaihtimet laajalla valikoimalla.
Toimitamme jatkossakin asuntonne tai kotinne säle-, rulla- ja lamellikaihtimet kokonaistoimituksena ammattitaitoisten asentajien mittaamana ja asentamana.

Toimitusmyynti itse asentaville kattaa koko valikoiman. Voit tilata itse mitaten ja asentaen käytännössä kaikki valikoimassamme olevia tuotteita. Suuremmat tuotteet / kokonaisuudet voi toimitaa suoraan kohteeseen tai sitten noutaa myymälästä.

Yksi keskeinen muutos on siirtyminen yhteydenotossa puhelimen sijaan verkkolomakkeeseen ja sähköpostiin.

Yhteydenotot käsitellään asiakasryhmittäin tilausten koon ja sisällön mukaan järjesteltynä.

Pientoimitusten yhteydenotot käsitellään 7-10 työpäivän kuluessa. Mittauspyynnöt ja tilaukset kerätään isommaksi eräksi, joita käsitellään niille varattuna aikana ja toimitetaan kootusti alueittain.

Asiat, joita kohdennamme sesonkien ulkopuoliseen aikaan ja projektikohteiden sekä kokonaistoimitusten ulkopuolisiin hetkiin ovat
- pientoimitukset (1-4 sälekaihdinta)
- yksittäisten kaihtimien huollot kuluttajille
- varaosamyynti


Pientoimitusten toimitusaikaa ja palvelusisältöä muuttamalla, voidaan hinnoittelu pitää lähellä nykyistä tasoa.

Katso toimitussisältöjen kuvaukset tästä