Tulkoon pimeys, tyylillä

Pimennyskaihdin on valinta, kun tarvitaan tilan täydellistä pimentämistä. Käyttämämme pimennyskankaat takaavat parhaimmillaan 100 %:n valonsuojan. Pimennyskaihtimilla saadaan vähennettyä oleellisesti auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta.

Pimennyskaihtimet sopivat kaikkialle missä pimennystä tarvitaan. Liiketilat, neuvotteluhuoneet, auditoriot, koulujen luokkahuoneet ja av-tilat saadaan kunnollisilla pimennysverhoilla monikäyttöisiksi, viihtyisiksi ja tehokkaiksi tiloiksi. Kodeissa kotiteatterit tai lastenhuoneet ja erityisesti makuuhuoneet voidaan pimentää. Pimennyskaihtimien avulla voit nukkua pimeässä, valoisallakin säällä. 

Pimennyslaitteet asennetaan pinta-asennuksena ja ne voidaan kiinnittää seinään tai kattoon. Pimennyslaitteet ovat käytettävissä jousi-, ketju- ja sähkökäyttöisinä. Ketjukäyttö soveltuu erityisesti korkeiden ikkunoiden hallintaan.

Vaativimpiin kohteisiin suositellaan sähkökäyttöisiä pimennyskaihtimia, joita voidaan ohjata kaukosäätimellä, kytkimellä, ajastuksella, automaattisesti aurinko- tai lämpöantureilla tai liittää olemassa olevaan automaattiseen ohjausjärjestelmään (KNX, EBTS, Control4 tms.).